Kolmas kerta toden sanoo.

Neljä vuotta sitten innostuin valtavasti ajatuksesta alkaa kirjoittaa ammatillista blogia, kommentoida ammattikuntani edesottamuksia ja pyrkiä herättämään keskustelua. Yksi innostunut kirjoitus, sitten toinen väkinäisempi ja sitten väliin tuli elämä; lapset, yrittäjyyden mustempi puoli, harrastukset ynnä useat muut todelliset ja tekosyyt.

Vuosi sitten yritin taas. Päätimme firmassa ryhtyä aktiiviseksi verkossa. Sainkin parille tässäkin blogissa uudelleen julkaisemalleni kirjoitukselle jonkin verran lukijoita. Sanottava, tai pikemminkin rohkeus sanoa tuntui loppuvan. Eikä osin aiheetta, olen havainnut tietyillä tahoilla herkkähipiäisyyttä, joka pakottaa punnitsemaan sanojaan varsinkin yritysblogin kirjoittajana. Olen tietoinen siitä, että jotkit aihevalinnat ovat sellaisia, että niistä syntyy keskustelua. Mutta se ärsyttää, että kyseenalaistetaan oikeus kyseenalaistaa.

Nyt tuntuu siltä, että olen valmis. Kolmas kerta toden sanoo.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s